Het partijbureau van de MR herhaalt dat de liberale familie samenhorig is en blijft en dat het wil dat er snel een federale regering met een meerderheid wordt gevormd.

Het uitgebreide bureau van de MR heeft via videoconferentie een stand van zaken opgemaakt van de situatie en van de koninklijke opdracht voor de vorming van een federale regering.

Alle leden van het bureau hebben vastberaden de solidariteit tussen de liberale familie en de relatie tussen MR en Open VLD herhaald. Om dat werk samen voort te zetten, wil het bureau van de MR unaniem de samenwerking verder versterken en samen met Open VLD meer gezamenlijke activiteiten uitwerken, zoals Georges-Louis Bouchez en Egbert Lachaert al waren begonnen.

Tot slot heeft het bureau herhaald dat het wil dat er snel een federale regering wordt gevormd met een parlementaire meerderheid voor de volledige regeerperiode.

Zoals het al het geval is sinds de verkiezingen van mei 2019 sluit de MR geen enkele democratische partij uit en vragen de Franstalige liberalen om te kunnen praten over een sterk, modern en efficiënt project voor onze burgers en ons land.